Lirik Lagu Nggambar Nong Ati - Indah Permata

Lirik Lagu Nggambar Nong Ati - Indah Permata

Lirik Indah Permata - Nggambar Nong Ati


Title : Nggambar Nong Ati
Artist : Indah Permata
Songwriter : Jhordan Bozze / Sigit Alvaro
Label : Bozze Management

Nggambar Nong Ati Lyrics


bengen riko ngomong welas
sing bakal ono wong liyan
bengen riko ngomong janji
tulus suci sampek mati

sun anggep iku temenanan
tibane tego mecah ati iki
kario gampang riko ngomong welas
riko ngomong sayang

wes entek welas iki
wes entek sayang iki
hang tau sun gambar nong jero ati
sing biso luntur sampek mati

---INTRO---

sun anggep iku temenanan
tibane tego mecah ati iki
kario gampang riko ngomong welas
riko ngomong sayang

wes entek welas iki
wes entek sayang iki
hang tau sun gambar nong jero ati
sing biso luntur sampek mati

wes entek welas iki
wes entek sayang iki
hang tau sun nggambar nong jero ati
sing biso luntur sampek mati
sing biso luntur sampek mati

Baca Juga : Lirik Lagu Jodo Wong Lio - Indah Permata