Lirik Lagu Mandek Berjuang - Ilux ID

Lirik Lagu Mandek Berjuang - Ilux ID

Lirik Ilux ID - Mandek Berjuang


Title : Mandek Berjuang
Artist : Ilux ID
Songwriter : Ilux
Label : Ilux

Mandek Berjuang Lyrics


ilingo sopo sing ngapus eluhmu
sing ono pas kowe butuh
ilingo sopo sing mikir esemmu
seng mesti njogo atimu

aku iki mesti mikirne kowe
tapi kowe ora mikir aku

aku tak mandek berjuang
timbang berjuang dewean
kadung sayang malah engkau tinggalkan

aku tak mandek berjuang
timbang berjuang dewean
noto ati lan kowe tak iklaskan

---INTRO---

ilingo sopo sing ngapus eluhmu
sing ono pas kowe butuh
ilingo sopo sing mikir esemmu
seng mesti njogo atimu

aku iki mesti mikirne kowe
tapi kowe ora mikir aku

aku tak mandek berjuang
timbang berjuang dewean
kadung sayang malah engkau tinggalkan

aku tak mandek berjuang
timbang berjuang dewean
noto ati lan kowe tak iklaskan

aku tak mandek berjuang
timbang berjuang dewean
kadung sayang malah engkau tinggalkan

aku tak mandek berjuang
timbang berjuang dewean
noto ati lan kowe tak iklaskan

Baca Juga : Lirik Lagu Jebule Bojomu - Ilux ID