Lirik Lagu Iki Anane Isun - Ilux ID

Lirik Lagu Iki Anane Isun - Ilux ID

Lirik Ilux ID - Iki Anane Isun


Title : Iki Anane Isun
Artist : Ilux ID
Songwriter : James Ap
Label : Ilux

Iki Anane Isun Lyrics


kadung riko golek hang lebih mapan
teko isun riko mesti nemune
dudu koyo isun hang magih terantanan
ngelakoni urip hang diwehni gusti

isun sing biso nguweni kembang
hang regane biso nggo mangan sun ulan ulanan
sun sing biso nguweni penganggon larang
koyo hang diweni welas riko pungkasan

yo wes iki anane isun
dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
yo ro mung siji hang biso isun uweni
kembang welas hang sing bakal biso mati

---INTRO---

kadung riko golek hang lebih mapan
teko isun riko mesti nemune
dudu koyo isun hang magih terantanan
ngelakoni urip hang diwehni gusti

isun sing biso nguweni kembang
hang regane biso nggo mangan sun ulan ulanan
sun sing biso nguweni penganggon larang
koyo hang diweni welas riko pungkasan

yo wes iki anane isun
dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
yo ro mung siji hang biso isun uweni
kembang welas hang sing bakal biso mati

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux ID - Korban Cerai Wong Tuo