Lirik Lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Balik Kanan Wae

Title : Balik Kanan Wae
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Faudzi
Album : Single
Label : Happy Asmara Music

Lyrics Balik Kanan Wae

kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
ati iki langsung iso tresno rasane
saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
naliko nyawang esem lan guyumu

sampai tiba waktu yang ku nanti
tak ungkapke roso ning njero ati iki
nanging nyatane kowe ono sing nduweni

aku tresno karo kowe
nanging aku iso opo
ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
aku kudu iso nerimo
snadyan ati loro rasane
mungkin kabeh iki wes dalane

rapp:
sepurane aku wes tresno sliramu
snadyan aku iki dudu pilihan mu
mending tak ikhlasno
dari pada cidro
mugo kowe bahagia karo wong liyo

sampai tiba waktu yang ku nanti
tak ungkapke roso ning njero ati iki
nanging nyatane kowe ono sing nduweni

aku tresno karo kowe
nanging aku iso opo
ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
aku kudu iso nerimo
snadyan ati loro rasane
mungkin kabeh iki wes dalane

aku tresno karo kowe
nanging aku iso opo
ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
aku kudu iso nerimo
senadyan ati loro rasane
mungkin kabeh iki wes dalane
wes wes cukup mending balik kanan wae
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.