Lirik Lagu Turumu Miring - FDJ Emily Young

Lirik Lagu Turumu Miring - FDJ Emily Young

Lirik FDJ Emily Young - Turumu Miring


Title : Turumu Miring
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Gopy
Label : ARD Management

Turumu Miring Lyrics


ojo kemlelet urepmu
ojo sok gengsi gayamu
orep sek nebeng wong tuwek
mbok banggak-banggakne
mbok pamer-pamerne

jare kepingine sukses
jare kepengen dadi boss
tapi usahane males
ra ono prakteke
ko’endi dalane

woy endang tangio turumu miring
sukses kui kudu karo dilakoni
penuh perjuangan
juga pengorbanan

woy endang tangio mimpimu kadoan
ojo seneng menghayal
kepengen dadi hebat
ning ra gelem semangat
malah seneng curhat sambat

turumu miring turumu miring turumu miring
turumu miring turumu miring turumu miring

turumu miring

Baca Juga : Lirik Lagu Mundur Alon Alon - FDJ Emily Young