Lirik Lagu Balungan Kere - FDJ Emily Young

Lirik Lagu Balungan Kere - FDJ Emily Young

Lirik FDJ Emily Young - Balungan Kere


Title : Balungan Kere
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Hendra Kumbara & Daru
Label : ARD Management

Balungan Kere Lyrics


mbiyen aku tau kelangan
nganti sakiki isih kelingan
kowe sing tak anti anti
bebrayan tekane pati
jebule mblenjani janji

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nyukupi kebutuhan
aku kerjo esuk sore
nanging kowe sambat wae
jarene balungan kere

opo pancen wis nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jare mok arep nompo opo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

kudune kowe ngerteni
kabeh mung titipane gusti
senajan atiku wis bubrah
ngandelin ning ibadah
gusti sing paringi berkah

senajan balungan kere
ora gelo nyambut gawe
senajan dalan ra alus
sing penting wani terus

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nyukupi kebutuhan
aku kerjo esuk sore
nanging kowe sambat wae
jarene balungan kere

opo pancen wis nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jare mok arep nompo opo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

kudune kowe ngerteni
kabeh mung titipane gusti
senajan atiku wis bubrah
ngandelin ning ibadah
gusti sing paringi berkah

senajan atiku wis bubrah
ngandelin ning ibadah
gusti sing paringi berkah

Baca Juga : Lirik Lagu Rupo Lan Dunyo - FDJ Emily Young