Lirik Lagu Sing Kanti - Donna Jello

Lirik Lagu Sing Kanti - Donna Jello

Lirik Donna Jello - Sing Kanti


Title : Sing Kanti
Artist : Donna Jello
Songwriter : Klintuk
Label : ARD Management

Sing Kanti Lyrics


sadar isun demen nyang riko
sing sun pungkiri sun welas nyang riko
tapi apuwo riko sing rumongso
kadung demen gancang jawaben
myakne atinisun tentrem

sadar isun demen nyang riko
sing sun pungkiri sun welas nyang riko
tapi apuwo riko sing rumongso
kadung demen gancang jawaben
myakne atinisun tentrem

sun regani riko duwe pilihan
sun regani riko duwe roso

sun sing kanti nganteni
bukaken lawange atin riko
kadung durung ono hang manggoni
sun gelem manggoni selawase

---INTRO---

sadar isun demen nyang riko
sing sun pungkiri sun welas nyang riko
tapi apuwo riko sing rumongso
kadung demen gancang jawaben
myakne atinisun tentrem

sun regani riko duwe pilihan
sun regani riko duwe roso

sun sing kanti nganteni
bukaken lawange atin riko
kadung durung ono hang manggoni
sun gelem manggoni selawase

sun sing kanti nganteni
bukaken lawange atin riko
kadung durung ono hang manggoni
sun gelem manggoni selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Donna Jello