Lirik Lagu Ilang Tresnomu - Arya Satria

Lirik Lagu Ilang Tresnomu - Arya Satria

Lirik Arya Satria - Ilang Tresnomu


Title : Ilang Tresnomu
Artist : Arya Satria
Songwriter : Arya Satria
Label : SR Pro

Ilang Tresnomu Lyrics


ing wengi iki susah atiku
eling sliramu sing tak tresnani
biyen janjimu setyo marang aku
ora bakal gawe loro atiku

nanging saiki ilang
tresnamu luntur marang aku
trenoku mung sliramu
sayangku mung sliramu
nanging saiki ilang tresnomu

tanpo sliramu wengiku sepi
kelingan sliramu sing tak tresnani
opo sliramu mikirne aku
koyo aku tansah mikir sliramu
mikir sliramu

nanging saiki ilang
tresnamu luntur marang aku
trenoku mung sliramu
sayangku mung sliramu
nanging saiki ilang tresnomu

tanpo sliramu wengiku sepi
kelingan sliramu sing tak tresnani
opo sliramu mikirne aku
koyo aku tansah mikir sliramu
mikir sliramu

nanging saiki ilang
tresnamu luntur marang aku
trenoku mung sliramu
sayangku mung sliramu
nanging saiki ilang tresnomu

Baca Juga : Lirik Lagu Dike Sabrina feat Arya Satria - Tombo Tresno