Lirik Lagu Gede Roso - Anisa Salma

Lirik Lagu Gede Roso - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Gede Roso


Title : Gede Roso
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Abah Lala
Label : Fajar Pro

Gede Roso Lyrics


kudu piye maneh anggonku mbuktekke
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye
pengenku mung siji nyenengke atimu

opo kurang percoyo
opo kurang bukti
kabeh wis tak lakoni
kudune kowe ngerteni

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe ning atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

kudu piye maneh anggonku mbuktekke
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye
pengenku mung siji nyenengke atimu

opo kurang percoyo
opo kurang bukti
kabeh wis tak lakoni
kudune kowe ngerteni

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe ning atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
yo mung ono kowe ning atiku
nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Berjuang Dewe - Anisa Salma