Lirik Lagu Pupus - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Pupus - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Pupus


Title : Pupus
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Prima HP
Label : Prima Record

Pupus Lyrics


wes kadung ancur ati iki
netes maning eluh iki
seng kiro kiro riko natoni
welas isun riko kotori

paribasane riko dadi isun
opo tah sanggup riko ngelakoni
nyonggo loro hang sun rasakno
pupus welas iki pedot angen iki

INTRO

wes kadung ancur ati iki
netes maning eluh iki
seng kiro kiro riko natoni
welas isun riko kotori

paribasane riko dadi isun
opo tah sanggup riko ngelakoni
nyonggo loro hang sun rasakno
pupus welas iki pedot angen iki
pupus welas iki pedot angen iki

hoo.. oo..

Baca Juga : Lirik Lagu Mawar Ilang - Anggun Pramudita