Lirik Lagu Medot Soko Wantilan - Alvi Ananta

Lirik Lagu Medot Soko Wantilan - Alvi Ananta

Lirik Alvi Ananta - Medot Soko Wantilan


Title : Medot Soko Wantilan
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Kang Yanto
Label : Dapoer Studio

Medot Soko Wantilan Lyrics


koyo remuk rasaning atiku
luluh sak naliko aku ora duwe doyo
krungu swaramu madani gemuruh
tanpo mendung tanpo mego

opo wes ra kuat sliramu neng pangkuanku
opo wes ra saguh sliramu urip karo aku
opo to wes ono wanito liyo sing kok pujo
njur aku mok anggep opo

bebasan kembang mawar
sing tak eman eman
medot soko wantilan

di palango kowe sih loncat
di dadung kowe medot
mokal yen kowe lali janjimu
biyen jare setyo nyanding aku
nyatane suloyo janjimu

---INTRO---

opo wes ra kuat sliramu neng pangkuanku
opo wes ra saguh sliramu urip karo aku
opo to wes ono wanito liyo sing kok pujo
njur aku mok anggep opo

bebasan kembang mawar
sing tak eman eman
medot soko wantilan

di palango kowe sih loncat
di dadung kowe medot
mokal yen kowe lali janjimu
biyen jare setyo nyanding aku
nyatane suloyo janjimu

di palango kowe sih loncat
di dadung kowe medot
mokal yen kowe lali janjimu
biyen jare setyo nyanding aku
nyatane suloyo janjimu

Baca Juga : Lirik Lagu Wangkot - Alvi Ananta