Lirik Lagu Dalan Tresno - Nella Kharisma

Lirik Lagu Dalan Tresno - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Dalan Tresno


Title : Dalan Tresno
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Zulfikar
Label : Pelita Utama

Dalan Tresno Lyrics


kelingan ketemu kowe pisanan
atiku rasane deg degan
mung kahanan gawe aku mbukak dalan
omongan karo kowe jak kenalan

suwe suwe lanjut ngobrol neng hp nan
gemati ngelingke turu lan mangan
kadang curhat sing gawe baper baperan
soyo kenal soyo cedak tuwuh tresno

kepisan ngajak dolan
mlaku mlaku goncengan
sak dowone dalanan
wani mesra mesraan

kok kowe sing arep dadi pacarku
mergo nduwe tresno aku lan kowe
kowe yo mesra karo awakku
nduwe roso sayang marang aku

dino iki aku ngomong tresno sayang
kepingin kowe ngisi neng atiku
jebul jawabmu gelem karo aku
akhirnya kita pacaran

---INTRO---

sepisan ngajak dolan
mlaku mlaku goncengan
sak dowone dalanan
wani mesra mesraan

kok kowe sing arep dadi pacarku
mergo nduwe tresno aku lan kowe
kowe yo mesra karo awakku
nduwe roso sayang marang aku

dino iki aku ngomong tresno sayang
kepingin kowe ngisi neng atiku
jebul jawabmu gelem karo aku
akhirnya kita pacaran

kok kowe sing arep dadi pacarku
mergo nduwe tresno aku lan kowe
kowe yo mesra karo awakku
nduwe roso sayang marang aku

dino iki aku ngomong tresno sayang
kepingin kowe ngisi neng atiku
jebul jawabmu gelem karo aku
akhirnya kita pacaran

Baca Juga : Lirik Lagu Nangis Sak Tenane - Nella Kharisma