Lirik Lagu Mellisa Bahara - Tanpo Petung

Lirik Lagu Mellisa Bahara - Tanpo Petung

Lirik Tanpo Petung - Mellisa Bahara


Title : Tanpo Petung
Artist : Mellisa Bahara
Songwriter : Kuncung Majasem
Label : Teta Record

Lyrics Tanpo Petung


kroso linglung lemes koyo tanpo balung
bareng ngerti tresnamu seumur jagung
padange ati.. iki wis mbok gawe bingung
kowe lali naliko biyen tak tulung

rasane durung suwe tresno tak sambung
kowe tego medot tresno tanpo petung

eling mbiyene waktu trensnaku mbok tembung
luh neng mripatku raiso tak bendung

semot wae kui isih ndue roso
yen di gawe loro ora bakal trimo
naning kowe malah gawe aku gelo
ra ngelingi wektu ngajak nyambung tresno

bangeten tenan neng ngopo atimu tego
yen kelingan isaku mung ngelus dodo

rasane durung suwe tresno tak sambung
kowe tego medot tresno tanpo petung
eling mbiyene waktu trensnaku mbok tembung
luh neng mripatku raiso tak bendung

semot wae kui isih ndue roso
yen di gawe loro ora bakal trimo
naning kowe malah gawe aku gelo
ra ngelingi wektu ngajak nyambung tresno

bangeten tenan neng ngopo atimu tego
yen kelingan isaku mung ngelus dodo

rasane durung suwe tresno tak sambung
kowe tego medot tresno tanpo petung
eling mbiyene waktu trensnaku mbok tembung
luh neng mripatku raiso tak bendung

Baca Juga : Lirik Lagu Rembulan - Mellisa Bahara