Lirik Lagu Mala Agatha - Jomblo Sangar

Lirik Lagu Mala Agatha - Jomblo Sangar
Title : Jomblo Sangar
Artist : Mala Agatha
Songwriter : Gendutz Dewata
Label : DD STAR Record

Lyrics Jomblo Sangar

dadi jomblo sing sangar
masio ra nduwe pacar
sing penting akeh sing ngejar
ra peduli wong omong koyo pendekar

nduwe bojo raiso nyenengne ati
mending jomblo ra usah gengsi
timbang manyar teko ngendi-endi
distop wae timbang gawe loro ati

ijen tetep tanpo pacar, jomblo jomblo sangar
tetep woles ben pikiran tenang ora ngenes
ngluruk ijen tanpo bolo aku ora popo
sing penting atiku iki ora nelongso

sepiro sangarmu
mlaku ijen .. tanpo pacar ning sandingmu
ora usah peduli wong kowe ngomong kowe jomblo sejati
seng penting kowe ora loro ati
ora usah ngugoni uwong ngomong opo
sing penting tetep happy

dadi jomblo sing sangar
masio ra nduwe pacar
sing penting akeh sing ngejar
ra peduli wong omong koyo pendekar

nduwe bojo raiso nyenengne ati
mending jomblo ra usah gengsi
timbang manyar teko ngendi-endi
distop wae timbang gawe loro ati

ijen tetep tanpo pacar, jomblo jomblo sangar
tetep woles ben pikiran tenang ora ngenes
ngluruk ijen tanpo bolo aku ora popo
sing penting atiku iki ora nelongso

sepiro sangarmu, mlaku ijen .. tanpo pacar ning sandingmu
ora usah peduli wong kowe ngomong kowe jomblo sejati
seng penting kowe ora loro ati
ora usah ngugoni wong ngomong opo sing penting tetep happy

ijen tetep tanpo pacar, jomblo jomblo sangar
tetep woles ben pikiran tenang ora ngenes
ngluruk ijen tanpo bolo aku ora popo
sing penting atiku iki ora nelongso

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.