Lirik Lagu Jovita Aurel - Hello Sayang

Lirik Lagu Jovita Aurel - Hello Sayang

Lirik Hello Sayang - Jovita Aurel


Title : Hello Sayang
Artist : Jovita Aurel
Songwriter : Didi Kempot
Label : Global Musik Era Digital

Lyrics Hello Sayang


heloo sayang
kepiye kowe kabarmu
heloo sayang
apa isih eling suaraku

suwe tenan
rasane ora ketemu
kowe karo aku
wis suwe ora ketemu

rungokno iki laguku
ing dina ulang tahunmu
senajan kowe adoh karo aku
aku tetep trisno sliramu

aku ra bisa lali
nganti tekaning pati
aku aku aku terus kelingan
dina ulang tahunmu sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Kelilip Angen - Jovita Aurel