Lirik Lagu Cobo Dadi Aku - Intan Rahma ft Bintari Jawa

Lirik Lagu Cobo Dadi Aku - Intan Rahma ft Bintari Jawa

Lirik Intan Rahma feat. Bintari Jawa - Cobo Dadi Aku


Title : Cobo Dadi Aku
Artist : Intan Rahma & Bintari Jawa
Songwriter : Intan Rahma
Label : DanangDanzt Music Production

Cobo Dadi Aku Lyrics


tak turut sing dadi panjalukmu
tak cobo senajan angel kanggoku
soyo suwe malah blas ra ngajeni aku
cukup semene wae nek gelem ro aku
yo koyo ngene

aku ngerti kurangku ning materi
nanging aku nggo kowe sugih ati
tak sabarke nduwe kowe nganti tekan kene
yen kowe terus ngatur
aku tak sing mundur karuan le ajur

pancen aku ra sempurno
mung iso ngekei tresno
sing wong liyo rung tentu iso

cobo dadi aku kowe urong mesti mampu
ngerasake laraku sing tak empet saben wektu
yen nyawangmu bondo aku urong opo opo
ning tuluse tresna nomer siji aku mesti ono

aku ngerti kurangku ning materi
nanging aku nggo kowe sugih ati
tak sabarke nduwe kowe nganti tekan kene
yen kowe terus ngatur
aku tak sing mundur karuan le ajur

pancen aku ra sempurno
mung iso ngekei tresno
sing wong liyo rung tentu iso

cobo dadi aku kowe urong mesti mampu
ngerasake laraku sing tak empet saben wektu
yen nyawangmu bondo aku urong opo opo
ning tuluse tresna nomer siji aku mesti ono

cobo dadi aku kowe urong mesti mampu
ngerasake laraku sing tak empet saben wektu
yen kabeh nggo bareng, yakin bakal urip seneng
ndue kekarepan insyaallah dadi kasunyatan

Baca Juga : Lirik Lagu Wegah Kelangan 2 - Intan Rahma feat Bintari Jawa