Lirik Lagu Dudu Roso Welas - Aristyan

Lirik Lagu Dudu Roso Welas - Aristyan

Lirik Aristyan - Dudu Roso Welas


Title : Dudu Roso Welas
Artist : Aristyan
Songwriter : Jordan Bozze
Label : Duta Music

Dudu Roso Welas Lyrics


apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung gawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegone riko nong isun iki

dudu roso welas hang wis ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wis mati
isun sing percoyo riko ninggalno welas iki

---INTRO---

apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung gawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegone riko nong isun iki

dudu roso welas hang wis ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wis mati
isun sing percoyo riko ninggalno welas iki

dudu roso welas hang wis ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wis mati
isun sing percoyo riko ninggalno welas iki
ninggalno welas iki

Baca Juga : Lirik Lagu Lali Carane Perhatian - Ilux ID