Lirik Lagu Alvi Ananta - Iling Riko

Lirik Lagu Alvi Ananta - Iling Riko

Lirik Iling Riko - Alvi Ananta


Title : Iling Riko
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Prima HP
Label : Prima Record

Lyrics Iling Riko


kadung wes iling riko
temetes banyu moto
iling mageh bengene
riko ngelarani isun

kari sing duwe welas
riko nong awak isun
sampek isun nangis getih
tetep baen riko arep nyingkrih

jerune tatu hang sun roso
gawe bengi nono sempurno
batin isun soyo perih
soyo nyekso sakat riko ngelarani

sing kurang kurang welas iki
hang sun elungno mung kanggo riko
tapi riko malah tego
nyulayani ati nisun hang wes loro
hang wes loro

kari sing duwe welas
riko nong awak isun
sampek isun nangis getih
tetep baen riko arep nyingkrih

jerune tatu hang sun roso
gawe bengi nono sempurno
batin isun soyo perih
soyo nyekso sakat riko ngelarani

sing kurang kurang welas iki
hang sun elungno mung kanggo riko
tapi riko malah tego
nyulayani ati nisun hang wes loro
hang wes loro

Baca Juga : Lirik Lagu Kanggo Hang Keroso - Alvi Ananta