Lirik Lagu Yeyen Vivia - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo

Lirik Lagu Yeyen Vivia - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo

Lirik Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Yeyen Vivia


Title : Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
Artist : Yeyen Vivia
Songwriter : Marsono (Boleng)
Music : 8 Dewa
Label : Perdana Record

Lyrics Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo


biyen kowe nate janji
nanging sak iki hla
kok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo awakmu sak iki
disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

Baca Juga : Lirik Lagu Tibo Mburi - Yeyen Vivia