Lirik Lagu Teguh Wi - Udan Tresno

Lirik Lagu Teguh Wi - Udan Tresno

Lirik Udan Tresno - Teguh Widodo


Title : Udan Tresno
Artist : Teguh Wi
Songwriter : Teguh Widodo
Album : Single
Label : DD STAR Record

Lyrics Udan Tresno


ra kroso netes eluh iki nelesi pipi
naliko kelingan kowe sing tak sayang
sepine ing wengi iki
amung nambahi roso kangen ing ati

neng kene aku ngenteni
nganti sak tekamu
ra ono liyane neng njero atiku
siji nganti selawase
ra bakal ono sing biso ngganteni

roso kangen iki neng njero ati
ra biso di lereni
roso tresno iki neng njero dodo
wes ora sabar nunggu kowe teko sayang

duh gusti tulung kuatno lampah kulo
mbendung udan tresno ing njero dodo

---INTRO---

neng kene aku ngenteni
nganti sak tekamu
ra ono liyane neng njero atiku
siji nganti selawase
ra bakal ono sing biso ngganteni

roso kangen iki neng njero ati
ra biso di lereni
roso tresno iki neng njero dodo
wes ora sabar nunggu kowe teko sayang

roso kangen iki neng njero ati
ra biso di lereni
roso tresno iki neng njero dodo
wes ora sabar nunggu kowe teko sayang

duh gusti tulung kuatno lampah kulo
mbendung udan tresno ing njero dodo
duh gusti tulung kuatno lampah kulo
mbendung udan tresno ing njero dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Keparing Restu - Teguh Widodo