Lirik Lagu Syahiba Saufa - Suwek

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Suwek

Lirik Suwek - Syahiba Saufa


Title : Suwek
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lyrics Suwek


wes kadung welase sun tompo
dung donge riko duwen wong liyo
koyo sing kuat isun ngerasakaken
perih rasane ati loro

percumo baen isun getuni
apuwo bengen sing ati ati
pintere riko dung ulihe ngapusi
status riko hang duwe rabi

salah isun dewek
apuwo sing takon wong tuwek
bareng riko ati nisun suwek

masio ati iki abot nyang riko
isun kudu ikhlas ninggalno
welas riko kudu sun lalekno

===INTRO===

percumo baen isun getuni
apuwo bengen sing ati - ati
pintere riko dung ulihe ngapusi
status riko hang duwe rabi

salah isun dewek
apuwo sing takon wong tuwek
bareng riko ati nisun suwek

masio ati iki abot nyang riko
isun kudu ikhlas ninggalno
welas riko kudu sun lalekno

===INTRO===

salah isun dewek
apuwo sing takon wong tuwek
bareng riko ati nisun suwek

masio ati iki abot nyang riko
isun kudu ikhlas ninggalno
welas riko kudu sun lalekno

salah isun dewek
apuwo sing takon wong tuwek
bareng riko ati nisun suwek

masio ati iki abot nyang riko
isun kudu ikhlas ninggalno
welas riko kudu sun lalekno

Baca Juga : Lirik Lagu Hati Dan Cintamu - Syahiba Saufa