Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sing Welas

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sing Welas

Lirik Sing Welas - Syahibah Saufa


Title : Sing Welas
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lyrics Sing Welas


perih rasane ati iki
nerimo nasib gedigi
sing nyongko riko hang isun welasi
mentolo medot patri janji

mung biso pasrah awak iki
riko mbagi ati
sing biso mbales masio ditatoni
mung biso sambat marang Gusti

paribasane riko osing welas
terus terango baen, timbang nyikso nong batin
dung apik apik osing paran paran
timbang mengko nong burine soyo perih rasane

sun sing lilo urip sun kesikso
mergo direko atinisun loro

mung biso pasrah awak iki
riko mbagi ati
sing biso mbales masio ditatoni
mung biso sambat marang Gusti

paribasane riko osing welas
terus terango baen, timbang nyikso nong batin
dung apik apik osing paran paran
timbang mengko nong burine soyo perih rasane

sun sing lilo urip sun kesikso
mergo direko atinisun loro

Baca Juga : Lirik Lagu Welas Hang Ring Kene - Syahibah Saufa