Lirik Lagu Syahiba Saufa - Kelangan Terakhir

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Kelangan Terakhir

Lirik Kelangan Terakhir - Syahiba Saufa


Title : Kelangan Terakhir
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : James AP
Label : Dapoer Studio

Lyrics Kelangan Terakhir


kudu sun gowo nong endi
roso loro lan wirang iki
arep wadul nong sopo
pengen cerito tapi sing wani mengo

kudu sun gowo nong endi
roso loro lan wirang iki
arep wadul nong sopo
pengen cerito tapi sing wani mengo

kembang ronce wurung munggah kuade
mergo wes ono welas liyane
kembang rontok welase magih nong kene
undangan wes nyebar wurung nikahan

kudu sun gowo nong endi
roso loro lan wirang iki
arep wadul nong sopo
pengen cerito tapi sing wani mengo

kembang ronce wurung munggah kuade
mergo wes ono welas liyane
kembang rontok welase magih nong kene
undangan wes nyebar wurung nikahan

kembang ronce wurung munggah kuade
mergo wes ono welas liyane
kembang rontok welase magih nong kene
undangan wes nyebar wurung nikahan

wes cukup sepisan anggon sun kelangan
mugo mugo riko nemu seneng liyan

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ngelabur Langit