Lirik Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2

Lirik Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2

Lirik Wegah Kelangan 2 - Nella Kharisma


Title : Wegah Kelangan 2
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Danang Danzt
Album : Single
Label : Milady Record

Lyrics Wegah Kelangan 2


aku ra iso ngapusi atiku iki
aku ra iso ngilangi tresnoku iki
di pekso malah mung nyekso
batin iki soyo nahan loro

iseh utuh roso sayang ra iso ilang
senajan suwe ra gandengan mergo kahanan
atiku loro tenan
jujur aku wegah kelangan

sabaro sayang
aku tetep berjuang
percoyo sayang
yen tresno iki ora iso ilang

abot rasane aku kelangan kowe
atiku rung iso
ikhlas utuh ngeculke

opo wes ra ono
dalan liyo nggo nyambung cerito

ojo mbok anggep
aku wes ora tresno
roso iki tetep ono raiso lungo

tak simpen neng dodo
aku janji ora bakal bedo

iseh utuh roso sayang
raiso ilang
snajan suwe ra gandengan
mergo kahanan
atiku loro tenan
jujur aku wegah kelangan

sabaro sayang
aku tetep berjuang
percoyo sayang
yen tresno iki ora iso ilang

abot rasane aku kelangan kowe
atiku rung iso
ikhlas utuh ngeculke

opo wes ra ono
dalan liyo nggo nyambung cerito

ojo mbok anggep aku wes ora tresno
roso iki tetep ono raiso lungo

tak simpen neng dodo
aku janji ora bakal bedo

Baca Juga : Lirik Lagu Tangan Tak Sampai - Nella Kharisma