Lirik Lagu Mellisa Bahara - Rembulan

Lirik Lagu Mellisa Bahara - Rembulan

Lirik Rembulan - Mellisa Bahara


Title : Rembulan
Artist : Mellisa Bahara
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Label : Teta Record

Lyrics Rembulan


rembulan ing wengi tansah hanyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing batin tan bisa nglalekke
yekti nimas ora ana liyane

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung nimas

reff:
hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing
ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

Baca Juga : Lirik Lagu Kopi Jahe - Mellisa Bahara