Lirik Lagu Lucea Lee - Lintang Ati (Remix)

Lirik Lagu Lucea Lee - Lintang Ati (Remix)

Lirik Lintang Ati - Lucia Lee


Title : Lintang Ati
Artist : Lucea Lee
Songwriter : MASKA
Label : ARD Management

Lyrics Lintang Ati


Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Kartonyono Medot Janji