Lirik Lagu Wo' Ai Ni - Happy Asmara Feat Sholeh 8 Dewa

Lirik Lagu Wo' Ai Ni - Happy Asmara  Feat Sholeh 8 Dewa

Lirik Happy Asmara - Wo Ai Ni Feat Sholeh 8 Dewa


Title : Wo' Ai Ni
Artist : Happy Asmara feat Sholeh 8 Dewa
Songwriter : Sholeh 8 Dewa
Music : 8 Dewa
Label : Perdana Record

Lyrics Wo' Ai Ni


aku neng kene lan kowe neng kono
nadyan adoh tresnoku ra iso ngliyo
aku di sini dan engkau di sana
cintaku takkan pernah beda

tresnoku ono ing jeroning ati
cintaku kan ku bawa sampai mati

aku neng kene
lan kowe neng kono
najan adoh tresnoku ra iso ngliyo

wo ai ni i love you
aku cinta padamu
wo ai ni i miss you
aku kangen sliramu

wo ai ni i love you
aku tresno sliramu
wo ai ni i miss you
aku kangen kangen kangen padamu

aku aku aku
aku pingin ketemu
suwe tenan anggonku nunggu

neng kene neng kene neng kene
atiku keronto ronto
bocah ayu cepeto mreneo

aku aku aku
aku pingin ketemu
suwe tenan anggonku nunggu

neng kene neng kene neng kene
atiku keronto ronto
bocah ayu cepeto mreneo

===INTRO===

aku neng kene
lan kowe neng kono
najan adoh tresnoku ra iso ngliyo

aku disini
dan engkau disana
cintaku tak akan pernah pudar

tresnoku
ono neng njerone ati
cintaku kan kubawa sampai mati

aku neng kene
lan kowe neng kono
najan adoh tresnoku ra iso ngliyo

wo ai ni i love you
aku cinta padamu
wo ai ni i miss you
aku kangen sliramu

wo ai ni i love you
aku tresno sliramu
wo ai ni i miss you
aku kangen kangen kangen padamu

aku aku aku
aku pingin ketemu
suwe tenan anggonku nunggu

neng kene neng kene neng kene
atiku keronto ronto
bocah ayu cepeto mreneo

aku aku aku
aku pingin ketemu
suwe tenan anggonku nunggu

neng kene neng kene neng kene
atiku keronto ronto
bocah ayu cepeto mreneo
bocah ayu cepeto mreneo

Baca Juga : Lirik Lagu Tiara amora Feat Sholeh 8 Dewa - Argo Lawu Dadi Saksi