Lirik Lagu Tresno Sing Nyoto - Happy Asmara

Lirik Lagu Tresno Sing Nyoto - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Tresno Sing Nyoto


Title : Tresno Sing Nyoto
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Danang Danzt
Label : Opera Swara Genta

Lyrics Tresno Sing Nyoto


teko banyu langit ngayemke ati
netes eluh iki ngelingi dek wingi
roso sing tak jogo ora bakal lungo
senajan awakmu terus gawe loro

ora mergo rupo ora mergo bondho
nanging roso tentrem nyanding kroso ayem
ojo gawe loro coba ngelingono
niat lahir batin bareng tekan tuwo

mripatku isih permono
ndelokke tresno sing nyoto
aku yakin lan percoyo
kowe sing bakale biso

nyerengke ati iki
bebrayan dadi siji
mugo di jabahi
marang sing kuoso

ealah aduh dhik pangapurane
sumpah mati aku mung tresno sliramu
ra ono niatku nglarani atimu
rungokno aku percoyo o aku

jujur aku dhik aku arep sambat
krungu lambemu ngendiko sampun cekap
tangisku netes nganti eluhku asat
ojo ninggal aku ra bakal kuat

mripatku isih permono
ndelokke tresno sing nyoto
aku yakin lan percoyo
kowe sing bakale biso

nyerengke ati iki
bebrayan dadi siji
mugo di jabahi
marang sing kuoso

mripatku isih permono
ndelokke tresno sing nyoto
aku yakin lan percoyo
kowe sing bakale biso

nyerengke ati iki
bebrayan dadi siji
mugo di jabahi
marang sing kuoso

Baca Juga : Lirik Lagu Santai - Happy Asmara