Lirik Lagu Tibo Mburi - Yeyen Vivia

Lirik Lagu Tibo Mburi - Yeyen Vivia

Lirik Yeyen Vivia - Tibo Mburi


Title : Tibo Mburi
Artist : Yeyen Vivia
Songwriter : Hendra Kumbara & Daru (Ndarboy Genk)
Music : 8 Dewa
Label : Perdana Record

Lyrics Tibo Mburi


Aku dewekan ning dalan prapatan
Sakwise kowe ngajak bubaran
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo dewe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Mlaku nem wulan aku iseh dewekan
Krungu kabar kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Kowe ngerti aku ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nanging Gusti duwe dalan liyo
Aku kudu lilo, aku kudu nerimo lan legowo)

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(kowe kudu nerimo lan legowo)

Baca Juga : Lirik Lagu Montro Tresno - Yeyen Vivia