Lirik Lagu LUPUS - RapX

Lirik Lagu LUPUS - RapX

Lirik RapX - LUPUS


Title : LUPUS (Lupain Pacar Utamakan Selingkuh)
Artist : RapX
Songwriter : RapX
Label : BW Record

Lyrics LUPUS


opo pancen kudune ngene
kowe ngilang sampek seprene
ilang atiku ngerasake kowe
yo wis aku lupus wae

terkuras habis sudah rasa cinta ini
uwis tak ikhlaske kowe nganti tekan pati
saiki aku wis ono gandengan sing gati
kini kau menjadi memori yang tak berarti

po ra eling mbiyen feeling
kowe mancing ngajaki semanding
ning nyatane kowe lungo
kepaling mergo ngeboti bondo

opo pancen kudune ngene
kowe ngilang sampek seprene
loro atiku ngerasake kowe
yo wis aku lupus wae

selamat tinggal masa lalu
selamat datang kisah baru
anggap wae ra ono cerita
tresnoku marang sliramu

LUPUS (lupain pacar utamakan selingkuh)
pancen kudu ngene yen ra pingin ati bete
aku wis ra kere nyawang kowe dasar matre
tunggu karma menjemputmu

Baca Juga : Lirik Lagu Aisyah - RapX