Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji - FDJ Emily Young

Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji - FDJ Emily Young

Lirik FDJ Emily Young - Kartonyono Medot Janji


Title : Kartonyono Medot Janji
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Deny Cak Nan
Label : ARD Management

Lyrics Kartonyono Medot Janji


kok kebangeten men
sambat belas ra ono perhatian
jelas ku butuh atimu
ku butuh awakmu
kok kebangeten men

loro ati iki
tambarno karo tak nggo latihan
sok nek wis oleh gantimu
wes ra kajok aku
mergo wis tau
wis tau jeru

mbien aku jek betah
suwe suwe wegah
nuruti kekarepanmu
sansoyo bubrah

mbien wis tak wanti wanti
ojo ngasi lali
tapi kenyataanya pergi

kartonyono ning ngawi medot janjimu
ambruk cagak ku nuruti angen angenmu
sak kabehane wis tak turuti
tapi malah mblenjani

budalo malah tak duduhi dalane
metu kono belok kiri lurus wae
ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
tambah mbebani

mbien aku jek betah
suwe suwe wegah
nuruti kekarepanmu
sansoyo bubrah

mbien wis tak wanti wanti
ojo sampe lali
tapi kenyataanya pergi

kartonyono ning ngawi medot janjimu
ambruk cagak ku nuruti angen angenmu
sak kabehane wis tak turuti
tapi malah mblenjani

budalo malah tak duduhi dalane
metu kono belok kiri lurus wae
ra sah nyawang sepionmu sing marai ati
tambah mbebani

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Lintang Ati