Lirik Lagu Di Jodohne - Jihan Audy

Lirik Lagu Di Jodohne - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - DiJodohne


Title : Di Jodohne
Artist : Jihan Audy
Songwriter : R.Husin Albana
Label : Sakuranada

Lyrics Di Jodohne


saiki aku mung nyawang
kowe nggandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

nelongso rasane nangis njerone ati
nganti pirang wektu mbiyen kowe tak barengi
jare janji suci janji uwis kepati
bakal urip bareng selawase nganti rambut memutih

yo wis ben kowe tak lilakne
yen pancen iki dalane
sing apik kanggo kowe
ugo biso mulyo selawase

sak tenane aku nangis
sak njerone atiku
mergo kowe nompo di jodohne wong tuomu

aku ra ngiro yen mburine
sing nyanding kowe wong liyo
mergo aku ra sido dadi bojomu

saiki aku mung nyawang
kowe nggandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

===INTRO===

nelongso rasane nangis njerone ati
nganti pirang wektu mbiyen kowe tak barengi
jare janji suci janji uwis kepati
bakal urip bareng selawase nganti rambut memutih

yo wis ben kowe tak lilakne
yen pancen iki dalane
sing apik kanggo kowe
ugo biso mulyo selawase

sak tenane aku nangis
sak njerone atiku
mergo kowe nompo di jodohne wong tuomu

aku ra ngiro yen mburine
sing nyanding kowe wong liyo
mergo aku ra sido dadi bojomu

saiki aku mung nyawang
kowe nggandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

saiki aku mung nyawang
kowe nggandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy Feat Gerry Mahesa - Rembulan