Lirik Lagu Blimbingsari Saksine - Sherly

Lirik Lagu Blimbingsari Saksine - Sherly

Lirik Sherly - Blimbingsari Saksine


Title : Blimbingsari Saksine
Artist : Sherly
Songwriter : Hery Ranggers
Label : SBR - PRO

Lyrics Blimbingsari Saksine


tresnoku iki ra ono sing nandingi
mesti kowe wes gawe lorone ati
blimbingsari dadi saksi
ngucap janji sehidup semati

aku ra ngiro kowe lungo ra ono bali
wes telung tahun iki aku ngenteni
nong ngendi aku nggoleki
kowe sing tak aboti

tresno iki tulus lan suci
kangen iki ra ono sing nambani
mung tekamu sing tak anteni
endi janjimu biyen nong blimbing sari

===INTRO===

aku ra ngiro kowe lungo ra ono bali
wes telung tahun iki aku ngenteni
nong ngendi aku nggoleki
kowe sing tak aboti

tresno iki tulus lan suci
kangen iki ra ono sing nambani
mung tekamu sing tak anteni
endi janjimu biyen nong blimbingsari

tresno iki tulus lan suci
kangen iki ra ono sing nambani
mung tekamu sing tak anteni
endi janjimu biyen nong blimbingsari
endi janjimu biyen nong blimbing sari

Baca Juga : Lirik Lagu Hesty Vimayo - Terminal Wonosari