Lirik Lagu Kharisma Moza - Kapusan Janji

Lirik Lagu Kharisma Moza - Kapusan Janji

Lirik Kapusan Janji - Kharisma Moza


Title : Kapusan Janji
Artist : Kharisma Moza
Songwriter : Didi Kempot
Music : 8 Dewa
Label : Perdana Record

Lyrics Kapusan Janji


wangine kembang tresno
kari tilase,
ning ngopo kowe cidro
lali janjine
lungamu nggawe gelo
nyikso atiku loro
aku wong isih urip
mbok anggep wis tanpo nyowo

ning ngopo ono tresno
yen kudu pisah,
sewengi aku seneng
seprene susah
tresnamu uwis ilang
garing kegowo angin
yen ngerti koyo ngene
kenal kowe,ora pengen

larane ati iki nganti kapan ora ngerti
seprene raono wong sing nambani
larane ati iki nganti kapan ora ngerti
marine yen kowe teko ngugemi janjimu

ning ngopo ono tresno
yen kudu pisah,
sewengi aku seneng
seprene susah
tresnamu uwis ilang
garing kegowo angin
yen ngerti koyo ngene
kenal kowe,ora pengen

larane ati iki nganti kapan ora ngerti
seprene raono wong sing nambani
larane ati iki nganti kapan ora ngerti
marine yen kowe teko ngugemi janjimu

larane ati iki nganti kapan ora ngerti
seprene raono wong sing nambani
larane ati iki nganti kapan ora ngerti
marine yen kowe teko ngugemi janjimu

Baca Juga : Lirik Lagu Kangen Nickerie - Kharisma Moza