Lirik Lagu Jihan Audy - Pamer Pacar

Lirik Lagu Jihan Audy - Pamer Pacar

Lirik Pamer Pacar - Jihan Audy


Title : Pamer Pacar
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Iniesta
Music : Savana
Label : Mega Record

Lyrics Pamer Pacar


wes tak tulis jenengmu nong atiku
naliko kowe kondo yen kowe tresno aku
semono ugo aku tresno marang sliramu
rino wengitansah kelingan manise esemmu
oh mantanku

ra tak nyono lan ora tak kiro
njur saiki kowe malah dadine bedo
kowe lali marang sumpah lan janjimu
neng ngarep moto kok pameri aku
ro pacarmu

kowe tego
tego ninggal aku lungo
neng ngarep moto we gandengan ro wong liyo

perihe atiku
jeru mikerne sliramu
duh gusti kebangeten nasibku

kowe tego
tego ninggal aku lungo
neng ngarep moto we gandengan ro wong liyo

perihe atiku
jeru mikerne sliramu
duh gusti tulung kuatno atiku

===INTRO===

ra tak nyono lan ora tak kiro
njur saiki kowe malah dadine bedo
kowe lali marang sumpah lan janjimu
neng ngarep moto kok pameri aku
ro pacarmu

kowe tego
tego ninggal aku lungo
neng ngarep moto we gandengan ro wong liyo

perihe atiku
jeru mikerne sliramu
duh gusti kebangeten nasibku

kowe tego
tego ninggal aku lungo
neng ngarep moto we gandengan ro wong liyo

perihe atiku
jeru mikerne sliramu
duh gusti tulung kuatno atiku
duh gusti tulung kuatno atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Kimcil Kepolen - Jihan Audy