Lirik Lagu Irenne Ghea - Eling Taiwan

Lirik Lagu Irenne Ghea - Eling Taiwan

Lirik Eling Taiwan - Irenne Ghea


Title : Eling Taiwan
Artist : Irenne Ghea
Songwriter : Didi Kempot
Music : 8 Dewa
Label : Perdana Record

Lyrics Eling Taiwan


koyo ngene rasane wong kangen bojo
meh rong tahun suwene kowe neng kono
rino wengi isaku mung nyawang poto
kepingin nyusul nglangi segarane jero

neng taiwan aduh dik tak impi-impi
rino wengi neng netro tansah ngatoni
nganti kapan tekamu tak anti-anti
mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

jauh di mata selalu dekat di hati
senajan adoh aku setya ngenteni
jauh di mata selalu dekat di hati
sak tekamu ko taiwan tak enteni

koyo ngene rasane wong kangen bojo
meh rong tahun suwene kowe neng kono
rino wengi isaku mung nyawang poto
kepingin nyusul nglangi segarane jero

koyo ngene rasane wong kangen bojo
meh rong tahun suwene kowe neng kono
rino wengi isaku mung nyawang poto
kepingin nyusul nglangi segarane jero

neng taiwan aduh dik tak impi-impi
rino wengi neng netro tansah ngatoni
nganti kapan tekamu tak anti-anti
mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

jauh di mata selalu dekat di hati
senajan adoh aku setya ngenteni
jauh di mata selalu dekat di hati
sak tekamu ko taiwan tak enteni

koyo ngene rasane wong kangen bojo
meh rong tahun suwene kowe neng kono
rino wengi isaku mung nyawang poto
kepingin nyusul nglangi segarane jero

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Isih Sayang - Irenne Ghea Monderella