Lirik Lagu Inez Tinenzia - Kelaran

Lirik Lagu Inez Tinenzia - Kelaran

Lirik Kelaran - Inez Tinenzia


Title : Kelaran
Artist : Inez Tinensia
Songwriter : Koming
Album : Danendra Musik Vol. 7
Label : DSA Record

Lyrics Kelaran


paribasan sing demen maning
mestine sing koyo gedigi
riko tego maruh ati
nyulek moto ngiris ring batin
hang mulo wis tepu rantas keneng tatu

keliwat loro iki nganti ngiris nong ati
ra kuat rasane nyonggo tatu batin iki
keliwat santere lorone mergo riko
saikine wis gandeng wong liyo nong ngarep moto

paribasan sing demen maning
apike sing gawe ukoro
riko mejo nggaluh ati
nabur uyah njero cabane
ati hang wis tatu sing ono tambane

kelaran isun kelaran
rasane tatu tambah perih
kelaran isun kelaran
rasane sing kuat isun ngerasakno

kadung sing wes demen ojo kari yo nemen
ngukir roso loro jeru nong jero ati iki
sun jaluk teko riko ngomongo sak benere
kadung anane saiki riko demen liane

apo tah riko mageh nguber demene
kadung isun duwe welas ngelebihi welase
tego tegone riko suloyo noring janji
padahal welas sun suci sampek tumekane pati

paribasan sing demen maning
apike sing gawe ukoro
riko mejo nggaluh ati
nabur uyah njero cabane
ati hang wis tatu sing ono tambane

kelaran isun kelaran
rasane tatu tambah perih
kelaran isun kelaran
rasane sing kuat isun ngerasakno

kelaran isun kelaran
rasane tatu tambah perih
kelaran isun kelaran
rasane sing kuat isun ngerasakno
rasane sing kuat isun ngerasakno

Baca Juga : Lirik Lagu Damar Peteng - Nella Kharisma