Lirik Lagu Turumu Miring - Donna Jello

Lirik Lagu Turumu Miring - Donna Jello

Lirik Donna Jello - Turumu Miring


Title : Turumu Miring
Artist : Donna Jello
Songwriter : Gopy
Label : Duta Music

Turumu Miring Lyrics


ojo kemlelet uripmu
ojo sok gengsi gayamu
urip sik nebeng wong tuwek
mbok banggak banggakne
mbok pamer pamerne

jare kepengine sukses
jare kepengen dadi boss
tapi usahane males
ra ono praktekke
ko endi dalane

woe endang tangio
turumu miring
sukses kuwi kudu karo di lakoni
penuh perjuangan
juga pengorbanan

woe endang tangio
ngipimu kadoan
ojo seneng menghayal
kepingin dadi hebat
ning ra gelem semangat
malah seneng curhat sambat

turumu miring turumu miring turumu miring
turumu miring turumu miring turumu miring
turumu miring

---INTRO---

jare kepengine sukses
jare kepengen dadi boss
tapi usahane males ra ono praktekke
ko endi dalane

woe endang tangio turumu miring
sukses kuwi kudu karo di lakoni
penuh perjuangan
juga pengorbanan

woe endang tangio ngipimu kadoan
ojo seneng menghayal
kepingin dadi hebat ning ra gelem semangat
malah seneng curhat sambat

woe endang tangio turumu miring
sukses kuwi kudu karo di lakoni
penuh perjuangan
juga pengorbanan

woe endang tangio ngipimu kadoan
ojo seneng menghayal
kepingin dadi hebat ning ra gelem semangat
malah seneng curhat sambat

turumu miring turumu miring turumu miring
turumu miring turumu miring turumu miring
turumu miring

Baca Juga : Lirik Lagu Biluk - Donna Jello