Lirik Lagu Donna Jello - Suwi Suwi

Lirik Lagu Donna Jello - Suwi Suwi

Lirik Suwi Suwi - Donna Jello


Title : Suwi Suwi
Artist : Donna Jello
Songwriter : Rizal DK
Label : Garuda Record

Lyrics Suwi Suwi


emboh isun sing weruh
bengi iki rasane sintru
angin sing keroso liwat
sampek welas sing krungu berak berak

soyo nambah nambahi
kahanan ati hang galau iki
solong ngenten ngenteni
gandolan ati hang nono ngabari

campur aduk roso ring ati
emboh kangen opo sun bangkel
sun ngerti riko repot nyang kono
tapi ndane tah kari nemen

mosok akeh hang sun karepaken
isun iki telfon telfonan
ojo kari sing direken
weruho dung isun kangen

sun kepingin rungu suwaran riko
sun pingi ngerti kabar riko
weruho kadung sun sing biso
sing nyawang riko suwi suwi

Baca Juga : Lirik Lagu Ngambang - Donna Jello