Lirik Lagu Didi Kempot - Ambyar

Lirik Lagu Didi Kempot - Ambyar

Lirik Ambyar - Didi Kempot


Title : Ambyar
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lyrics Ambyar


wis kebacut ambyar remuk jroning ati
opo ngene iki sing jenenge korban janji
wis ambyar aku kudu kepiye
metu ngendi supoyo ketemu kowe

wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
wis ambyar loro sing tak rasakke
kowe lunggo ninggalke aku ning kene

wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
manise janjimu jebule mung ono lambe
wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

sopo sing ra gelo
yen digawe kuciwo
ambyar

wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
wis ambyar loro sing tak rasakke
kowe lunggo ninggalke aku ning kene

wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
manise janjimu jebule mung ono lambe
wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

sopo sing ra gelo
yen digawe kuciwo
ambyar

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Tatu