Lirik Lagu Denik - Gelo feat. Ardian

Lirik Lagu Denik - Gelo feat. Ardian

Lirik Denik Armila feat. Ardian - Gelo


Title : Gelo
Artist : Denik Armila ft Ardian
Songwriter : Sayet Polo
Album : Pop Klasik
Label : DSA Record

Lyrics Gelo


gedigi rasane urip iki
masio abot sanggane sun lakoni
riko saiki wes sing perduli
sing pisan pindo riko ngelarani

isun mung bisone dungo
ambi hang moho kuoso
mugo riko mageh eleng ambi isun

riko sing ngerti welas ring ati iki
mung kanggo riko seng ono liane
sak lawase kanggo riko

gedene roso isun mung kanggo riko
tapi apuwo riko sing ngerti
mung biso gawe sun gelo

sak benere sun sing lilo
riko di gandeng wong liyo
selawase welas sun mung kanggo riko

gedigi rasane urip iki
masio abot sanggane sun lakoni
riko saiki wes sing perduli
sing pisan pindo riko ngelarani

isun mung bisone dungo
ambi hang moho kuoso
mugo riko mageh eleng ambi isun

riko sing ngerti welas ring ati iki
mung kanggo riko seng ono liane
sak lawase kanggo riko

gedene roso isun mung kanggo riko
tapi apuwo riko sing ngerti
mung biso gawe sun gelo

sak benere sun sing lilo
riko di gandeng wong liyo
selawase welas sun mung kanggo riko

riko sing ngerti welas ring ati iki
mung kanggo riko seng ono liane
sak lawase kanggo riko

gedene roso isun mung kanggo riko
tapi apuwo riko sing ngerti
mung biso gawe sun gelo

sak benere sun sing lilo
riko di gandeng wong liyo
selawase welas sun mung kanggo riko
selawase welas sun mung kanggo riko

Baca Juga : Lirik Lagu Denik Armila feat. Ardian - Mergo Riko