Lirik Lagu Anisa Salma - Kangen Ku

Lirik Kangenku - Anisa Salma

Title : Kangen Ku
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Fajar
Album : Single

Lyrics Kangenku

yen kowe pengen ngerti rasane ati ku
kangen pengen ketemu
ning kene aku sabar ngenteni
dirimu pujaan hati

yen kowe ono wektu kancanono aku
gawe tombo kangen ku
senadyan wektu mung sedelo
wes cukup gawe ati ku lego

kangene ati ku yo mung kanggo slira mu
selawase hanyalah untuk mu
kangene ati ku yo mung kanggo slira mu
sampai mati aku cinta pada mu

yen kowe pengen ngerti rasane ati ku
kangen pengen ketemu
ning kene aku sabar ngenteni
dirimu pujaan hati

yen kowe ono wektu kancanono aku
gawe tombo kangen ku
senadyan wektu mung sedelo
wes cukup gawe ati ku lego

kangene ati ku yo mung kanggo slira mu
selawase hanyalah untuk mu
kangene ati ku yo mung kanggo slira mu
sampai mati aku cinta pada mu
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.