Lirik Lagu Amel Sylvi - Langit Melu Nangis

Lirik Lagu Amel Sylvi - Langit Melu Nangis

Lirik Langit Melu Nangis - Amel Sylvi


Title : Langit Melu Nangis
Artist : Amel Sylvi
Songwriter : -
Label : Opera Swara Genta

Lyrics Langit Melu Nangis


ngilu rogo iki seng kowe larani
ra bakalan aku sambat marang kahananku
nanging atiku muk cidro
keloro loro

neng ngendi salahku
neng ngendi kurangku
rumangsaku yo wes dadi tersayang awakmu
ngopo ra ono cukupe tresnaku iki

langit melu nangis nelongso
nyawang aku ra nyanding sliramu
kadung ati sayang kadung ati tresno
jebule kowe milih wong liyo

langit melu nangis nelongso
nyawang aku ra nyanding sliramu
kadung ati sayang kadung ati tresno
jebule kowe milih wong liyo

pancen abot nompo kasunyatan iki
kowe terlahir bukan untukku

ngilu rogo iki seng kowe larani
ra bakalan aku sambat marang kahananku
nanging atiku mok cidro
keloro loro

===INTRO===

langit melu nangis nelongso
nyawang aku ra nyanding sliramu
kadung ati sayang kadung ati tresno
jebule kowe milih wong liyo

langit melu nangis nelongso
nyawang aku ra nyanding sliramu
kadung ati sayang kadung ati tresno
jebule kowe milih wong liyo

pancen abot nompo kasunyatan iki
kowe terlahir bukan untukku

ngilu rogo iki seng kowe larani
ra bakalan aku sambat marang kahananku
nanging atiku mok cidro
keloro loro

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Kowe Lan Kenangan