Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Lawas

Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Lawas

Lirik Bojo Lawas - Nella Kharisma


Title : Bojo Lawas
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : R. Husein Albana
Label : Banyuwangi Record

Lyrics Bojo Lawas


abot tenan yen lagi nandang roso
roso tresno karo wong nduwe bojo
wes tak lilo kowe wes duwe wong liyo
nanging kangenku ngebaki dodo

bingung tenan yen ketemu sliramu
mergo wedian weruh bojomu
nadyan podo ngertine yen ono roso
nanging anane mung mantan bojo

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
yen ning dalan jane pengen nyopo awakmu
nanging kepiye ono bojomu
mengko nesu mung gara-gara aku

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
aku bingung wayah nompo telponmu
mergo wedi yen mengko weruh bojomu
iso bubrah mung gara-gara aku

wes kudu tak lilakne mergo kabeh mung dadi masa lalu
nadyan tahu merangkai hari-hari indah
nanging nyatane tresno iki ra iso menyatu
wes ra iso sayang-sayangan mergo saiki kowe bojo lawasku

abot tenan yen lagi nandang roso
roso tresno karo wong nduwe bojo
wes tak lilo kowe wes duwe wong liyo
nanging kangenku ngebaki dodo

bingung tenan yen ketemu sliramu
mergo wedian weruh bojomu
nadyan podo ngertine yen ono roso
nanging anane mung mantan bojo

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
yen ning dalan jane pengen nyopo awakmu
nanging kepiye ono bojomu
mengko nesu mung gara-gara aku

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
aku bingung wayah nompo telponmu
mergo wedi yen mengko weruh bojomu
iso bubrah mung gara-gara aku

wes kudu tak lilakne mergo kabeh mung dadi masa lalu
nadyan tahu merangkai hari-hari indah
nanging nyatane tresno iki ra iso menyatu
wes ra iso sayang-sayangan mergo saiki kowe bojo lawasku

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
yen ning dalan jane pengen nyopo awakmu
nanging kepiye ono bojomu
mengko nesu mung gara-gara aku

jur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
aku bingung wayah nompo telponmu
mergo wedi yen mengko weruh bojomu
iso bubrah mung gara-gara aku

Baca Juga : Lirik Lagu Lintang Ati - Nella Kharisma