Lirik Tupang - Ora Direstui


Title : Ra Di Restui
Artist : Tupang
Songwriter : R.Husin Albana
Label : Sakuranada

Lirik Ra Di Restui


sumilir adem angin sakwise udan bengi iki
nambahi nandes lan nelongso ning atiku
ngelengake tresnaku netes nangis eluhku
mergo kowe nompo jejodohan wong tuamu

saiki amung gelo nelongso ning ati
ngelengke pirang wektu kowe tak barengi
mageri janji suci sing uwes kepatri
pungkase kowe dijodohke pupus tresno iki

yo wes kudu tak lilakne yen pancen iki dalane
sing becik kanggo kowe mugo biso mulyo selawase
rasane kudu nangis ono jroning atiku
mergo sing tak tresnani saiki sing nyanding dudu aku

yen pancen iki garise
tak trimo tulus neng ati
ben tak tulis dadi crito
tresno iki ra di restui

===INTRO===

sumilir adem angin sakwise udan bengi iki
nambahi nandes lan nelongso ning atiku
ngelengake tresnaku netes nangis eluhku
mergo kowe nompo jejodohan wong tuamu

saiki amung gelo nelongso ning ati
ngelengke pirang wektu kowe tak barengi
mageri janji suci sing uwes kepatri
pungkase kowe di jodohke pupus tresno iki

yo wes kudu tak lilakne yen pancen iki dalane
sing becik kanggo kowe mugo biso mulyo selawase
rasane kudu nangis ono jroning atiku
mergo sing tak tresnani saiki sing nyanding dudu aku

yen pancen iki garise
tak trimo tulus neng ati
ben tak tulis dadi crito
tresno iki ra di restui

yen pancen iki garise
tak trimo tulus neng ati
ben tak tulis dadi crito
tresno iki ra di restui

Baca Juga : Lirik Lagu Tupang Ft. Dhyta Adinda - Tresno Adoh Paran