Lirik Via Vallen - Prei Sayang


Title : Prei Sayang
Artist : Via Vallen
Songwriter : R. Husin Albana
Music : OM. Sera
Label : Perdana Record

Lirik Prei Sayang


wes suwe anggonmu ilang
bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen
jane kowe kecantol sinten

yo wes ra tak gandoli
yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni
mergo nang kene aku akeh sing ngantri

suwene leh mu ilang
bareng ketok wes dadi manten
janji mbok rabi aku
jebul mbok prekne prei sayang

yo wes pancen mekaten
tak lilakne kowe dadi manten
ora eling mbiyen ngomong sayang
saikine cintaku kau buang

tresnoku sing gede mbok campakne
tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
mending kowe tak lalikne wae
amergo aku karo kowe wes prei sayang

wes suwe anggonmu ilang
bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen
jane kowe kecantol sinten

yo wes ra tak gandoli
yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni
mergo nang kene aku akeh sing ngantri

suwene leh mu ilang
bareng ketok wes dadi manten
janji mbok rabi aku
jebul mbok prekne prei sayang

yo wes pancen mekaten
tak lilakne kowe dadi manten
ora eling mbiyen ngomong sayang
saikine cintaku kau buang

tresnoku sing gede mbok campakne
tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
mending kowe tak lalikne wae
amergo aku karo kowe wes prei sayang

wes suwe anggonmu ilang
bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen
jane kowe kecantol sinten

yo wes ra tak gandoli
yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni
mergo nang kene aku akeh sing ngantri

wes suwe anggonmu ilang
bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen
jane kowe kecantol sinten

yo wes ra tak gandoli
yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni
mergo nang kene aku akeh sing ngantri

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Si Chubby