Lirik Lagu Kudune Aku - Intan Rahma

Lirik Lagu Kudune Aku - Intan Rahma

Lirik Intan Rahma - Kudune Aku


Title : Kudune Aku
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Danangdanzt
Label : Danangdanzt Music Production

Lirik Kudune Aku


uwis tak cobo cobo ngikhlaske kowe
aku ra yakin kuat kuat lehku ndelokke
kepiye ra loro aku wis kadung tresno
malah mbok tinggal lungo rabi ro wong liyo

ninggal cerito tanpo mutuske aku
iseh ra nyongko loro tenan atiku
senajan perih kahanane wis ngene
aku kudu isoh nompo kenyataane

pacaran suwe
urung mesti dadi
selama iki
jodone uwong tak jagani

kudune aku sing neng sandingmu
koyo mbiyen janjine
bebarengan tekan kene

suwene mlaku salah dalanmu
tak gandeng mrene
neng kowe malah nggandeng liyane

mberebes mili eluh iki neng pipi
jebul sio sio aku adoh njogo ati
aku sing nandar ning aku sing kudu mundur
mung ngunduh paite atiku mbok gawe ajur

kok perih ngene rasane urung percoyo
aku lungo sedelo kowe nggandeng tresno liyo
kudune aku sing bersanding neng kono
nanging ora ngiro kenyataane wis bedo

pacaran suwe
urung mesti dadi
selama iki
jodone uwong tak jagani

ninggal cerito
tanpo mutuske aku
iseh ra nyongko
loro tenan atiku

senajan perih
kahanane wis ngene
aku kudu isoh
nompo kenyataane

pacaran suwe urung mesti dadi
selama iki jodone uwong tak jagani

kudune aku sing neng sandingmu
koyo mbiyen janjine
bebarengan tekan kene

suwene mlaku salah dalanmu
tak gandeng mrene
neng kowe malah nggandeng liyane

kudune aku sing neng sandingmu
koyo mbiyen janjine
bebarengan tekan kene

suwene mlaku salah dalanmu
tak gandeng mrene
neng kowe malah nggandeng liyane
neng kowe malah menggok dalane

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Koe Lan Kenangan