Lirik Intan Rahma - Koe Lan Kenangan


Title : Koe Lan Kenangan
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Danangdanzt
Label : Danangdanzt Music Production

Lirik Koe Lan Kenangan


ra biso lali mung tansah kelingan
karo koe sing tak tresno ninggalke kenangan
kabeh dadi impenku koyo bien bareng mlaku
nyambung katresnan iki mungkin koe wis ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo koe enggal nemokke dalanmu

ngopo bien koe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mbok sio - sio
pancen lantep pikiranmu pancen lues omonganmu
nangin opo kabeh kui mung tok nggo ngelarani aku

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo koe enggal nemokke dalanmu

mungkin wis dadi takdire gusti
biso nyawang koe nanging tanpo biso dueni
kabeh dadi impeku koyo bien bareng mlaku
nyambung katresnan iki mungkin koe wis ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo koe enggal nemokke dalanmu

ngopo bien koe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mbok sio - sio
pancen lantep pikiranmu pancen lues omonganmu
nangin opo kabeh kui mung tok nggo ngelarani aku

ngopo bien koe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mbok sio sio
pancen lantep pikiranmu pancen lues omonganmu
nangin opo kabeh kui mung tok nggo ngelarani aku

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Nutupi Laraku