Lirik Lagu Arum Surgawi - Putri Regina

Lirik Lagu Arum Surgawi - Putri Regina

Lirik Putri Regina - Arum Surgawi


Title : Arum Surgawi
Artist : Putri Regina
Songwriter : Runix
Label : ARD Management

Lirik Arum Surgawi


isun biso sedelo baen ngelalekno riko
masio riko welasi isun
ugo biso ninggalno riko
umpomo riko nduweni demenan liyan

isun kepingin roso welas iki
sempurno sing tau tatu
koyo arume kembang
sing biso luntur

senenge nduwe welas sing tau loro ati
kari senenge biso nduweni
nduwe welas hang suci
arum surgawi
arum surgawi

===INTRO===

isun biso sedelo baen ngelalekno riko
masio riko welasi isun
ugo biso ninggalno riko
umpomo riko nduweni demenan liyan

isun kepingin roso welas iki
sempurno sing tau tatu
koyo arume kembang
sing biso luntur

senenge nduwe welas sing tau loro ati
kari senenge biso nduweni
nduwe welas hang suci
arum surgawi

isun kepingin roso welas iki
sempurno sing tau tatu
koyo arume kembang
sing biso luntur

senenge nduwe welas sing tau loro ati
kari senenge biso nduweni
nduwe welas hang suci
arum surgawi
arum surgawi

Baca Juga : Lirik Lagu Putri Regina - Kangen