Lirik Lagu Xaluna - Ambyar

Lirik Lagu Xaluna - Ambyar

Lirik Ambyar - Xaluna


Title : Ambyar
Artist : Degha Nadhira & Tatak Irwanto Xaluna
Songwriter : Tatak Irwanto (XALUNA)
Distribution : Xaluna

Lyrics Ambyar


sak umpomo koe ngerti
isi neng njero ati
roso nyaman mergo perhatianmu

nanging aku ora iso
blas ora nduwe kuoso
mergane koe seng nduwe
uwong liyo dudu aku

cukup ati kroso ayem
yen weruh koe mesem
senadyan tresno
aku mung iso meneng

penting koe seneng
opo wae tak lakoni
opo koe ngerti
tresno iki tulus suci

yo ben aku ajur
anggone nunggu atimu
tulung ojo ilang
uripo neng njero atiku

saben dino kroso loro mergo kalah bab asmoro
tresno gede nyoto koe milih wong liyo
sabar itu yang ku bisa karena memang ku cinta
terpuruk tersiksa lara ikhlas ku jalani semua
mung dadi konco, sepi neng uripmu
batin tak kuatke nggo ngampet larane
mergo aku tresno koe

cukup ati kroso ayem yen weruh koe mesem
senadyan tresno aku mung iso meneng

penting koe seneng opo wae tak lakoni
opo koe ngerti tresno iki tulus suci
yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

uwis kadung gejeron, deleh ati keliru panggon
urip ilang semangat, seng tak tresno jebul waton
raiso mbedakke ndi seng modus ndi seng tulus
wes ntek sak kabehe bul atiku ra diurus
mung dadi konco sepi neng uripmu
batin tak kuatke nggo ngampet larane
mergo aku tresno koe

penting koe seneng opo wae tak lakoni
opo koe ngerti tresno iki tulus suci
yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

ra dadi jodomu aku mung iso sabar, ambyar

Baca Juga : Lirik Lagu Dalane Pisahan - Xaluna ft Intan Rahma